Schoonmaken van Commerciële Kantoren

Schoonmaak van kantoren en commerciële ruimtes

Schoonmaken van commerciële kantoren

Met onze dienst voor het schoonmaken van commerciële kantoren, zijn wij een betrouwbare partner voor professionele kantoorreiniging voor elk type bedrijf in de Kempen. Van bedrijven met burelen tot vergaderzalen en ontvangstruimtes.

Schoonmaken van commerciële kantoren
Schoonmaak van commerciële kantoren

Wij zorgen dat het schoonmaken van uw kantoren of commerciële ruimte volledig aangepast wordt aan de grootte van uw kantoor, specifieke voorkeuren en vereisten. We zorgen ervoor dat de schoonmaak ingepland wordt op een dag en tijd van de week die het best geschikt is voor uw workflow, zodat we geen verstoring van het werk veroorzaken. Met een vast schema, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

  • Volledig gepersonaliseerd schoonmaken van uw commerciële kantoren
  • Bij elk bezoek hetzelfde schoonmaakteam
  • Flexibele beschikbaarheid van werkschema
  • Duidelijke en transparante communicatie
  • Oog voor detail en hoge standaard
  • Complete service dankzij onze uitgebreid dienstenaanbod

Schoonmaken van oppervlakken

We staan in voor het stofzuigen of dweilen van vloeren, het afstoffen van kantoormeubilair en apparaten, maar ook oppervlakken zoals planken, kasten, spiegels en fotolijsten.

Complete schoonmaak

Ook het leegmaken van vuilnisbakken en het water geven van planten nemen wij op ons. Kortom, we zorgen dat een complete schoonmaak van uw kantoren wordt aangeboden.

Onderhoud van sanitaire ruimtes en keukens

Wij zorgen ook voor de schoonmaak en het regelmatig ontkalken van us sanitair. Reinigen de keuken, stoffen keukenopverlakken af, wassen borden en kopjes.

Periodieke schoonmaak

Plan onze schoonmaakservice voor commerciële kantoren op een dagelijkse, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse basis, afhankelijk van uw behoeften.

Offerte Aanvragen