Opkuis na Nieuwbouw of Renovatie

Schoonmaakbedrijf

Eindschoonmaak na nieuwbouw of renovatie

Ga je bouwen of verbouwen? Of je er nu zelf in gaat wonen, verkopen of verhuren, onze eindschoonmaak na verbouwingswerken zorgt voor een fijne intrede.

Opkuis na nieuwbouw of renovatie

Wij bieden een grondige eindschoonmaakservice aan en zorgen ervoor dat uw gehele pand professioneel wordt schoongemaakt en klaar is voor gebruik. Wij kennen alle eisen van het schoonmaken van woningen voor bouwondernemingen, architecten, projectontwikkeling of verhuurders. Dus als u op zoek bent naar een professionele partner voor de reiniging van op te leveren appartementen, bedrijfsgebouwen of wooneenheden in de Kempen, neem dan zeker contact met ons op.

  • Schoonmaken totdat elke taak voltooid is
  • Alle schoonmaakproducten zijn veilig en milieuvriendelijk
  • Uitstekend eindresultaat gegarandeerd
  • Een vast contactpersoon
  • Professionele machines en schoonmaakproducten
  • Wij respecteren uw deadline

Schoonmaken van keukens

We maken de volledige keuken schoon, waaronder alle oppervlakken en apparaten. We reinigen alle kasten aan de binnen- en buitenkant, maar vergeten zeker de handgrepen niet. We blinken de spoelbakken en kranen en missen geen enkel oppervlak. Daarna zorgen we natuurlijk dat ook de vloer gedweilt wordt.

Schoonmaken van woonkamers en slaapkamers

Ook hier letten we op de kleinste details, zo worden lichtschakelaars en deurklinken niet vergeten. We reinigen grondig alle oppervlakken, raamkozen en dorpels, tapijten worden gestofzuigd en vloeren gedweild. Ook de lijsten van schilderijen en spiegels worden hierbij onder handen genomen.

Schoonmaken van badkamers en toiletten

Het verwijderen van kalkaanslag, het reinigen van de spigels en kasten. We ontsmetten het toilet en de badkuip, maar stoffen ook de verwarming en het handdoekenrek af. Ook het verluchtingselement wordt eens grondig gereinigd. Daarna stofzuigen en dweilen we de vloer.

Alle kamers van het pand worden schoongemaakt

Als er ook balkons, trappen, gangen, etc. zijn die schoongemaakt dienen te worden, dan kunnen wij dat voor u doen. Na eeen vrijblijvend plaatsbezoek, bezorgen wij u een nauwkeurige offerte voor het schoonmaken van alle kamers van het pand.

Offerte Aanvragen