Kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak

Schoonmaak van kantoren en commerciële ruimtes

Onze kantoorschoonmaakdiensten zijn geschikt voor elk type bedrijf in de Kempen, van bedrijven met burelen tot praktijken, kleine winkelruimtes en showrooms. We zorgen voor de ideale werkomgeving voor uw medewerkers en een rein gevoel bij potentiële klanten.

Kantoorschoonmaak
Kantoorschoonmaak

Onze kantoorschoonmaakservice kan worden aangepast aan de grootte van uw kantoor of commerciële ruimte, specifieke voorkeuren en vereisten. Het kan worden ingepland op een dag en tijd van de week die het best geschikt is voor uw workflow en geen verstoring van het werk zal veroorzaken. We zorgen voor een vast schema, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

  • Volledig gepersonaliseerde kantoorschoonmaak
  • Bij elk bezoek hetzelfde schoonmaakteam
  • Flexibele beschikbaarheid van werkschema
  • Duidelijke en transparante communicatie
  • Oog voor detail en hoge standaard
  • Complete service dankzij ons uitgebreid dienstenaanbod

Schoonmaken van oppervlakken

We staan in voor het stofzuigen van de vloerbekleding, het dweilen van vloeren en het afstoffen van oppervlakken zoals planken, kasten, spiegels en fotolijsten.

Complete kantoorschoonmaak

Ook het water geven van uw planten en het leegmaken van de vuilbakken nemen wij op ons. Kortom, we zorgen dat een complete service wordt aangeboden.

Schitter & Glans

Wij zorgen voor schitter en glans in de badkamers en toiletten. Reinigen de keuken, stoffen keukenoppervlakken af, wassen borden en kopjes.

Periodieke schoonmaak

Plan onze schoonmaakservice voor kantoren op een dagelijkse, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse basis, afhankelijk van uw behoeften.

Offerte Aanvragen