Schoonmaak Praktijk

Schoonmaak Praktijk

Professionele schoonmaak voor praktrijkruimtes

Wij staan in voor de de schoonmaak van de praktijk, wachtzaal of onderzoeksruimte van dokters, kinesisten, tandartspraktijken, groepspraktijken en meer. We zorgen voor een kraaknette en hygienische ruimte om uw patiënten in te verwelkomen.

Schoonmaak Praktijk

Onze schoonmaak voor praktijken kan worden aangepast aan de grootte van uw praktijk, specifieke voorkeuren en vereisten. We plannen de schoonmaak in op een dag en tijd van de week die het geschikt is voor uw werkschema en waarbij we uw patienten niet storen. We zorgen voor een vast schema, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

  • Volledig gepersonaliseerde schoonmaak van uw praktijk
  • Bij elk bezoek hetzelfde schoonmaakteam
  • Flexibele beschikbaarheid van werkschema
  • Duidelijke en transparante communicatie
  • Oog voor detail en hoge standaard
  • Wij zorgen dat u veilig en hygiënisch kan werken

Kraaknette praktijkruimte

Om medische ingrepen uit te kunnen voeren, dient de praktijkruimte kraaknet te zijn. We nemen de schoonmaak van onderzoektafels, instrumententafels, onderzoekslampen, medisch materiaal, het bureel, etc. op ons.

Schoonmaak van wachtzaal en wachtruimte

We staan ook in voor de schoonmaak van de inkom, wachtzaal en wachtruimte van uw praktijk. We stofzuigen de vloerbekleding, dweilen vloeren en stoffen oppervlakken zoals planken, kasten, spiegels en fotolijsten af.

Onderhoud van sanitaire ruimtes en keukens

Wij zorgen ook voor de schoonmaak en het regelmatig ontkalken van uw sanitair. Reinigen de keuken, stoffen keukenopverlakken af, wassen borden en kopjes.

Periodieke schoonmaak

Plan onze schoonmaakservice voor praktijkruimtes op een dagelijkse, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse basis, afhankelijk van uw behoeften.

Offerte Aanvragen