Kuisfirma

>Kuisfirma

Professionele kuisfirma voor uw bedrijfsruimtes

Bent u op zoek naar een professionele kuisfirma die uw bedrijfspand blinkend schoon achterlaat? Bij Cleanteam begrijpen we hoe belangrijk een schone omgeving is voor uw comfort en productiviteit. Ons ervaren team staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige schoonmaakdiensten, aangepast aan uw specifieke behoeften.

Kuisfirma

Als professionele kuisfirma, zorgen wij er steeds voor dat onze diensten aangepast kunnen worden aan de grootte van uw bedrijf, specifieke voorkeuren en vereisten. We plannen de schoonmaak in op een dag en tijd van de week die het best geschikt is voor uw workflow en geen verstoring van het werk zal veroorzaken. We zorgen voor een vast schema, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

  • Volledig gepersonaliseerde schoonmaak van uw firma
  • Bij elk bezoek hetzelfde schoonmaakteam
  • Flexibele beschikbaarheid van werkschema
  • Duidelijke en transparante communicatie
  • Oog voor detail en hoge standaard
  • Wij zorgen dat u veilig en hygiĆ«nisch kan werken

Schoonmaken van oppervlakken

We staan in voor het stofzuigen van de vloerbekleding, het dweilen van vloeren en het afstoffen van oppervlakken zoals planken, kasten, spiegels en fotolijsten.

Complete schoonmaak van uw firma

Ook het water geven van uw planten en het leegmaken van de vuilbakken nemen wij op ons. Kortom, we zorgen dat een complete service wordt aangeboden.

Schitter & Glans

Wij zorgen voor schitter en glans in de badkamers en toiletten. Reinigen de keuken, stoffen keukenoppervlakken af, wassen borden en kopjes.

Periodieke schoonmaak

Plan onze schoonmaakservice voor uw firma op een dagelijkse, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse basis, afhankelijk van uw behoeften.

Offerte Aanvragen